Geachte cliënt,

 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers en medemens is voor ons erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat het coronavirus zich minder kan verspreiden zal Beurs Notaris zich houden aan het aangescherpte advies van het RIVM, zodat wij de continuïteit van onze dienstverlening richting u kunnen waarborgen.

Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis om hun steentje bij te dragen aan het niet verder verspreiden van het coronavirus. Hierdoor zijn wij vanaf dinsdag 17 maart a.s. per e-mail en beperkt telefonisch (van 9.00 uur tot 11.00 en van 13.00 uur tot 15.00 uur) bereikbaar. Het telefoonnummer is 010 - 313 69 77.

Onze vestiging in het World Trade Center te Rotterdam is tot nader bericht gesloten.

Onze vestiging aan het Wilhelminaplein te Rotterdam is geopend op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Dit betekent alle afspraken op het adres Wilhelminaplein 1, 3072 DE Rotterdam zullen plaatsvinden.

Wij houden u verder op de hoogte van onze voorzorgsmaatregelen via onze website.

Wat houdt dat voor u als cliënt in?

Wij zullen u blijven helpen met al uw vragen. Echter zullen wij beperkt (telefonisch) bereikbaar zijn. Het gemakkelijkste is om uw vraag te stellen via info@beursnotaris.nl.

Mochten we toch lastig bereikbaar zijn, dan vragen wij bij voorbaat om uw begrip.